Huskytrekking

Att ta på dig dina promenadskor och gå ut i vildmarken ger dig en känsla av frihet som alla borde uppleva.
Vad gör slädehundar faktiskt på sommaren? Koppla av, sola och du verkligen vill jobba den här tiden på året. Att gå med huskies, en makalös upplevelse.
Utforska vildmarken med våra älskvärda fyrbenta vänner som är motiverade tjutande och full av energi och kraft. Våra tillförlitliga och gosiga pälsnäsar är starka och tillförlitliga dragdjur som alltid är glada över att bli klappade. Bygg intensiv och nära kontakt med hundarna medan du vandrar och bli ett team. Njut av harmonin mellan människor, djur och naturen. Du kommer att lära dig en hel del intressanta fakta om skötsel, förvaring och arbete med slädehundarna. Utrustad med det speciella midjebältet och koppeln har du händerna fria under vandringen.
Grodkällan är en turkosblå vår, Reivo naturreservat som har äkta djungellandskap eller Trollfrosen (de längsta forsarna i Europa) är precis runt hörnet. Oavsett om det är en vandring över kulle och dal i flera timmar eller utforska naturen med familjen, kommer alla att få sina pengar värda här.

ca 2h utforskningstur inkl husky ackompanjemang och husky läger besök 850SEK barn 500SEK
ca 5h dags vandring med husky ackompanjemang, besök på husky lägret och lunch 1500SEK
Det finns tillräckligt med tid att gosa och gosa med huskierna.